onafhankelijk
gratis adviesgesprek
meer dan 20 jaar ervaring
aansprekende opdrachtgevers

Even voorstellen

Louis Goedbloed is initiatiefnemer van
AAZ Advies. Hij is een generalist en bedrijfseconoom, die zich al meer dan 15 jaar bezig houdt met de begeleiding van (vaak noodlijdende) autobedrijven. Hij geeft onafhankelijk advies op basis van 43 jaar ervaring als zelfstandig ondernemer in de autobranche.

Louis Goedbloed (1949) is geboren in een gezin van wat toen nog heette een garagehouder. Na de Mulo en IVA Driebergen startte hij als 19-jarige zelfstandig ondernemer in de autobranche in Rotterdam, met de verkoop van brandstof, reparatie, onderhoud en handel. Nadat hij begin jaren 70 terugkeerde naar Zeeland is hij breed actief geweest als ondernemer en dealer van Citron, Saab, Mitsubishi en Daihatsu. Daarnaast bezat hij een keten van autoverhuurvestigingen, een schadebedrijf, spuiterij en tankstation. Met name in de jaren 80 kenden zijn bedrijven ook zeer zware tijden toen de economie en autobranche te lijden hadden onder een zeer hoge rentestand, die gepaard ging met een grote werkeloosheid. Met die leerschool op zak heeft hij zijn bedrijven begin jaren 90 (bij gebrek aan opvolging) verkocht, om zich volledig toe te leggen op de (praktische) advisering van automotive ondernemers. De eerste jaren op voorspraak van de Rabobank, afdeling Bijzonder Beheer, financieringsbedrijven en auto-importeurs. Later ook op verzoek van autobedrijven.

Louis Goedbloed heeft inmiddels honderden bedrijven gezien en beoordeeld, gesaneerd, gereorganiseerd, verkocht, tot samenwerking gebracht en helaas ook wel eens naar en door een faillissement geleid.

Als onafhankelijk adviseur met jarenlange ervaring koppelt hij veel inlevingsvermogen aan een frisse en objectieve houding. Ook heeft hij de laatste jaren regelmatig buiten de autobranche gekeken, om nieuwe ideen in bedrijfsvoering op te doen.